Що їсти влітку?
							Овочі та фрукти. Взагалі треба харчуватися по сезону – це дуже круто, я абсолютний фанат такого підходу. Йшли ягоди – я їв ягоди, скоро будуть йти помідори – буду концентруватися на цьому. Звичайно, все можна отримати цілий рік, але смак-то не той.
							
							Трюфельне полювання. Ви ще цим займаєтеся?
							Це хобі. Раз ми вже говоримо про сезони, то час трюфеля в Італії – кінець жовтня та початок листопада. І це задоволення: кожен рік їздити до П'ємонту і в цей період насолоджуватися ароматним, свіжим, стиглим трюфелем. А полювання – розвага. Приїжджаєш, домовляєшся з мисливцем (адже робити це самостійно неможна, вважається браконьєрством), береш собаку… Хтось обирає рибалку, а це – мій вибір.
							
							Яка Ваша улюблена страва з трюфелем?
							Банально, не я її вигадав. Це книга «Моя найважливіша вечеря». Один з шефів, який розповідає історію своєї вечері в цій книзі, сказав про те, що їв би домашній свіжий хліб, підсмажений, збризнутий оливковою олією та з натертим трюфелем (навіть не важливо, білим або чорним). Найкрутіші речі – прості.
							
							Навіщо люди брешуть, як Ви думаєте?
							Щоб сподобатися.
							
							Ваш ідеальний день?
							Прокинутися без будильника. Я собі зараз можу таке дозволити, хоча був період, коли це було проблематично, адже доводилося раніше вставати, робити те, що не хотілося робити і так далі. І це не те, що я сплю до часу дня… Важливо прокинутися просто без стороннього втручання. Прохолодний душ. Чай матча та улюблена робота. Для мене це навіть не робота – це хобі. Я зараз не займаюся тим, що мені не подобається і що не приносить мені задоволення.
							
							Красиво – це як?
							Це коли є гармонія.